Ut på tur

Våknet tidlig og var veldig klar for tur. Etter avskjed på Oslo S fant Frøya fort roen på toget på tross av dette var hennes første togtur og vi hadde selskap av to andre hunder i kupeen.

Vel fremme på Hjerkinn så ikke bare stasjonen  ut som, men også kjentes ut som en skøytebane. Med hjelp fra en hjelpsom tog konduktør og to gutter som også skulle med ski og pulk inn i Rondane gikk fint å få lempet av pulk og ski, uten fall på isen. Guttene var overasket over lite snø, men etter en del tidligere turer i Hjerkinn-området vet jeg at det ikke er uvanlig. Det bruker være bedre forhold inn over i Rondane.Satellittsenderen ble slått på og turen fra Hjerkinn stasjon til Hageseter var i gang. Jeg valgte å gå den omkring 4 km lange turen langs sommerløypen, ettersom vinterløypen enda ikke er merket og det så ut som det var greit med snø langs stien. Det var det også, men snøen var tung og våt.  Etter liten tur utenfor løypa fikk jeg erfart at det var relativt tungt å dra 35 kg pulk i den våte snøen når det ble bratt. Men ellers gikk det overraskende lett å gå. Det tyngste på turen var dog å bære pulken over E6, men det gikk det også.
Etter et par timer var vi fremme på Hageseter der vi overnatter til i morgen. Siste dagen med strøm og til og med tv på hytta. I morgen går turen til Grimsdalshytta, og det er meldt sol! 🌞
Kommentarer

 1. Så bra at første etappe gikk fint! God tur videre:-)

  SvarSlett
 2. Har fulgt jer m sattelitten!

  SvarSlett
 3. Lykke til videre!

  SvarSlett
 4. Veldig fin start, sjøl om den vistnok var passe tungt inni løvdskogen.
  Håper du får en nydelig tur videre. :-)

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. God tur! Det ligner lidt en virkelig hård vinterdag med tøsne (som er bedre end ingen sne) i Danmark ;)

  SvarSlett
 7. Tommel opp 👍👍
  Følger spent med 😀😊

  SvarSlett
 8. Hei! Vi følger deg på kartet! Håper de første dagene har vært fine, og god tur videre!!
  Klem fra Guro

  SvarSlett
 9. Nå piger... Er det hviledag?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

17.mars Livet er nå

Dagens test av SAGA - pulk

14.mars spor etter liv