6.mars – bursdagsfeiring

Vi sov begge godt og lenge etter gårsdagens strabaser. Etter en kort morgentur stekte jeg pannekaker og laget kaffe. Siden det er Frøyas 1 års bursdag ble det frokost og gaver på senga.Denne herlige tøffe snille jenta har gitt familien vår så mye kjærlighet dette året. Vi var spente på hvordan den 11-årige lundehunden vår Njord skulle takle en valp i huset. Men etter noen måneder var det som om Njord tenkte «if you cant beat her, then join her». De fant tonen i tau-dra-kamp og siden den dagen leker de daglig, av og til med Njord liggende på gulvet og Frøya drar han rundt i tauet.

Etter en avslappende formiddag i hytta gikk vi ut for å gjøre det Frøya liker best; å leke i snøen.De siste dagene med varierende snø, høy luftfuktighet og frost har gjort at alle busker og trær nå er pakket inn i hvitt. Vinter og vakkert.Dett var overskya men en kjente så vidt varmen fra sola av og til. Jeg ryddet en plass foran hytta med utsikt over vannet og tente opp et bål. Pinnebrødsdeig ble laget av en pose Toro’s grove pannekaker.


Med innbakte cocktailpølser fra gårsdagens middag ble det en helt utmerket lunsj.


På ettermiddagen ankom en gjeng nederlendere. Siden de ikke har hund sover de i hovedhytta og vi har fortsatt sikringsbua for oss selv. Ute snør det ganske mye, men vi slapper av inne i varmen.


Det skal i følge Yr fortsette å snø hele dagen i morgen. Da skal vi gå 2,5 mil til Hornsjø der gutta (Njord og Bjørn Erik) venter på oss.  Det blir spennende å se hvor mye snø det blir å pløye gjennom. Uansett, vi kommer å holde oss til merket løype.Kommentarer

 1. Dette blir bare bedre og bedre. En inspirasjon, virkelig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Herlig å kunne inspirere 😊🌞

   Slett
 2. Gratulerer med 1 års dagen, Frøya! For ei vakker lappe-frøken ho har blitt, og det er vel litt godt når den «værste» valpetida er over...
  Blir sikkert kjekt å møte gutta i morgen. Dere får ha en riktig fin tur videre.
  Vi følger med, vettu 😉

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk sie Frøya - og ja hun e en utrolig flott lappe-frøken som "vokser" dag for dag.

   Slett
 3. Flott å følge bloggen din. Fine bilder og tekst. Hilsen Martin og Torstein

  SvarSlett
  Svar
  1. Herlig at dere følger bloggen og takk for laget i det virkelige livet!

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

17.mars Livet er nå

Dagens test av SAGA - pulk

14.mars spor etter liv