8.mars – alt er relativt

Å våkne opp i et rom som er varmt, en kaffe som er brygget og en frokost som er servert, det er skikkelig luksus etter to uker alene på selvbetjente hytter uten vann og strøm. Om det gjør meg mer lykkelig, det kommer an på, men egget, melkeproduktene og grønnsakene satte jeg i hvert fall stor pris på i dag.


DNT hytta på Hornsjø er en del av høyfjellshotellet noe som betyr at man får lov å benytte seg av hotellets fasiliteter. Så etter en bedagelig formiddag tok vi turen ned i svømmehallen. Vannet var ikke overveldende varmt men etter en vannpolo – kamp der jeg vant en knapp seier på 5-4, var vi varme i kroppen.


Med badstue etterpå var vi så varme at kunne vi nærmest smelte snø når vi kom ut i den friske luften. Det blåste frisk men var også begynt å klarne opp. Så etter en sen lunsj spente vi på oss skia, tok med oss Njord og Frøya og tok en tur ut i de ny-preparerte skiløypene i området. Sola glitret i iskrystallene i nysnøen. Både de to- og fir-beinte var fornøyd med en forholdsvis rolig og lettgått tur i dag.


Ettermiddagen ble til kveld og da sola gikk ned og månen sto opp over fjellene i vest, slo meg at dette er siste kvelden i fjelleventyret mitt. I morgen er det den siste etappen på min SAGA - tur, den går til Nordseter på Lillehammer.Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

17.mars Livet er nå

Dagens test av SAGA - pulk

14.mars spor etter liv