10.mars Snø og hvile


Jeg våknet tidlig av vinden som rusket i teltduken. Etter kaffe og lydbok på senga kledde jeg meg godt og trådde ut i en hvit verden.


Det snødde og blåste og var ganske whiteout. Dette var definitivt en hviledag. Heldigvis var det ikke kaldt så det gikk greit å være ute en stund og Frøya var klar for å leke i snøen.

 Vel inne i teltet igjen hadde klokken (kun) blitt ni. Dette skulle bli en lang dag i telt for en som ikke er god til å sitte stille. Men med lydbok, musikk, strikketøy, og bloggskriving så gikk likevel dagen og jeg fant roen i teltet. Det ble også opptil flere lufteturer blant annet da det ankom en gruppe på 8 som skulle sove i hytta, dem var vi borte å hilste på. To fyrer var også forbi, men bare på gjennomreise da de skulle videre sørover. For Frøya var det tiltrengt med en hviledag etter en slitsom tur i går. Hun fant en pinne og var godt fornøyd med lek i snøen og hvile i teltet. Ut på ettermiddagen var det klart for svelefest. En tradisjon jeg innførte på hviledager på fjorårets tur, og de smakte ikke mindre godt i år. Da dagen var omme hadde det kommet bortimot 40cm tung nysnø. Jeg er spent på morgendagen der jeg skal starte etappen med ca 2km jevn stigning. I mellomtiden prøver jeg å spise så mye jeg kan så pulken blir litt lettere… 

Kommentarer

 1. Dejligt at høre få dig.jeg troede du havde været på hytte men kan forstå st du er rigtig tough.
  God tur videre østpå
  Knus Stig

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg er jo min fars datter 😉

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

14.mars spor etter liv

17.mars Livet er nå

16.mars Fra granskog til høyfjell